ПРЕБАРУВАЊЕ НА ТРУДОВИ

НАСТАНИ

Билтен бр. 1144 на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје
18.04.2017
Билтен број 1144 на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј...
Повеќе
Билтен број 187 на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
04.04.2017
Електронскиот билтен на Универзитет “Гоце Делчев&ldquo...
Повеќе
КОНКУРСИ

Конкурс за финансирање на проекти од страна на NATO Charity Bazaar
28.02.2017
Добротворниот базар на НАТО (NATO Charity Bazaaar) распишува конкурс за финансирање на проекти во земјите членки на НАТО или замји членки на PfP. Вкупен фонд на Добротворниот базар е околу 200.000 евра, а максимална сума која може да ја добие избран проект е 10.000 евра. Апликациите може да се дост...
Повеќе
КАТАЛОГ НА ФУЛБРАЈТОВИ СТИПЕНДИИ ЗА МАКЕДОНИЈА ЗА АКАДЕМСКА 2018-2019 ГОДИНА
24.02.2017
Програмата на Бирото за образование и култура на САД, Fulbright, распишува конкурси за доделување на грантови за академската 2018-2019 година. За македонските граѓани понудени се три видови на грантови: еден исклучиво за академската заедница и два за академската заедница и квалификувани професи...
Повеќе
ПРИЈАТЕЛИ